سفارش تبلیغ
صبا ویژن

4 بیراهه در معرفی خود به دیگران که باعث ناکامی شما میشوند (2)

مردم زمانی از ما پشتیبانی خواهند کرد که ابتدا سه کار را انجام داده باشیم: اول به آنها اجازه دهیم ما را بشناسند. دوم به آنها درباره‌ی چیزی که می‌خواهیم ارائه کنیم، توضیحاتی بدهیم و سوم: آنها را متقاعد کنیم که کار ما ارزش داشتن یا دانستن را دارد. البته همه ما می‌دانیم که  معرفی خود به دیگران کار سختی است. مثل زمانی که قرار است به عنوان یک غریبه برای اولین بار در یک مهمانی حضور داشته باشیم و بخواهیم از همین راه با دیگران ارتباط برقرار کنیم. یا مثلا برای اولین بار در جمعی کاری حضور پیدا کرده‌ایم و مشاهده صمیمیتی که بین دیگران وجود دارد و جداماندگی ما از آن‌ها به شدت ما را برای معرفی خودمان به بقیه ترغیب می‌کند. بنابراین بخواهیم یا نخواهیم ما در زندگی به معرفی خود به دیگران نیاز داریم و بسیاری از پیشرفت‌های ما به دیگران و ارتباطمان با آن‌ها بستگی دارد؛ واگرنه حداقل باید دور نیمی از اهداف و رویاهایمان را خط بکشیم!

 

معرفی خود

در بخش اول به دو نکته مهم در این مورد اشاره کردیم و گفتیم که ضعف ما در معرفی خودمان و حالات بدنی ما می‌توانند باعث شوند اولین تاثیر یا مهم‌ترین تاثیر، به صورت منفی شکل بگیرد. گفتیم که حتی زاویه ستون فقرات ما هم می‌تواند با دیگران صحبت کند و بخشی از روحیه و حالات ما را جلوه دهد.

در ادامه بحث قبل با مرور باقی بیراهه‌هایی که ما را از پیشرفت و کامیابی در زندگی شخصی و شغلی بازمی‌دارند آشنا خواهیم شد.

4 بیراهه در معرفی خود به دیگران که باعث ناکامی شما می‌شوند (2)

معرفی کردن خودمان به دیگران در موقعیت‌های حساسی از زندگی رخ می‌دهند. مثلا یک سخنران نیاز دارد با طراحی سخنرانی برای معرفی خود به عنوان سخنران، از همان بدو دوره کاری خود درخشان ظاهر شود. اگر این معرفی خیلی ضعیف یا در مقابل اغراق‌آمیز باشد هرگز اعتماد مخاطب را جلب نخواهد کرد.

مشاهده مقاله  هر زمان که از زندگی خود خسته شدید، این مقاله را بخوانید

استفاده از بهترین حالت صدا

شاید عجیب باشد اما بر اساس یافته‌های ارتباطی، عمق و کیفیت صدای شما قادر است بیش از دو برابر آن چه که بر زبان می‌آورید بر مخاطب تاثیر بگذارد. بنابراین صدای شما حتی اگر باقی مواردی که قبلا به آن‌ها اشاره کردیم ضعیف باشند، می‌تواند تاثیر خوبی روی مخاطبتان بگذارد.

 

معرفی خود به دیگران

تُن صدای خود را با درآمیختن احساسات تغییر دهید!

صدای شما باید روح یا طنین داشته باشد. روحی که از یکنواختی یا تکرار هماهنگ صدایتان جلوگیری کند. یکی از راه‌هایی که کمک می‌کند تُن صدای متغیری داشته باشید لبخند زدن هنگام حرف زدن است.

حد صدای خود را تنظیم کنید

هسته صدای خود را بشناسید و خصوصا برای معرفی خود به دیگران، بهترین سطح یا ولوم صدایی را تعیین کنید. اما بهترین ولوم چه ولومی است؟ از دیدگاه کارشناسان سطح صدای شما قرار نیست بلند، لطیف، زیرکانه یا زیر و بم باشد. شما فقط قرار است به شکلی صحبت کنید که صدایتان شنیده شود و شفافیت و تمام حواستان که روی مخاطب متمرکز است با شنیدن آن صدا احساس شود.

از تُن صعودی در صدای خود جلوگیری کنید!

منظور از تُن صعودی بالا رفتن صدا نیست. منظور از تُن صدا همان لحن شما در انتهای هر جمله می‌باشد که ممکن است باعث شود جمله شما، سوال‌گونه تلقی شود. این لحن باعث می‌شود حرف‌های شما آزمایشی یا تجربی به نظر برسد  و از اعتبار شما بکاهد.

 

مسیر زندگی خود را آگاهانه انتخاب کنید